Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl
Glasservice Block1
Isolerende beglazing Block1
Glaszetten Block1

Beglazing

Naast binnen- en buitenschilderwerk is allround Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. ook gespecialiseerd in het zetten van glas en het uitvoeren van reparaties in geval van glasschade.

beglazingen

Voor zowel kleine als grote projecten bieden wij een passende werkwijze bij beglazing, of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten glas, zoals:

  • EcoClear GlasserviceDubbele beglazing / isolatieglas, o.a. HR+ en HR++ glas
  • Enkele beglazing
  • Veiligheidsglas
  • Draadglas
  • Gefigureerd glas
  • COOL-LITE XTREME 70/33

Climaplus Ultra N glas

Climaplus Ultra N glas is bij Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. een veelgebruikt product vanwege de verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten glas. Climaplus Ultra N glas isoleert tot 3x beter dan gewoon dubbel glas, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de binnenruimte en voor besparing op stookkosten. Daarnaast is dit soort glas zonwerend, geluidsdempend en in zekere mate zelfreinigend waardoor het glas gemakkelijk te reinigen is.

Verlaagd BTW-tarief

Laat u schilderwerk verrichten of treft u energiebesparende maatregelen voor uw huis door het laten aanbrengen van isolatiemateriaal? Dan betaalt u over deze werkzaamheden maar 9% BTW. Ook voor isolatieglas geldt maar 9% belasting.

Glasservice bij glasschade

Daarnaast biedt Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. een 24 uur service in geval van glasschade. Binnen 24 uur bieden wij een passende oplossing door middel van het uitvoeren van benodigde reparaties of door middel van het plaatsen van volledig nieuwe ramen.

Nieuw bij Schildersbedrijf overwijk de COOL-LITE XTREME 70/33 beglazing

Geniet van een uitzonderlijke transparantie met deze unieke zonnewarmtewerende beglazing

COOL-LITE XTREME 70/33 wordt toegepast in woning- en utiliteitsbouw. Dankzij zijn eigenschappen is deze beglazing uitermate geschikt voor alle publieke en private gebouwen zoals bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen waar zonwering, optimaal thermisch comfort en een hoge lichttransmissie vereist zijn.

Mechanische zonwering aan de gevel die het architecturaal aanzien van het gebouw vaak bepalen, kan worden voorkomen. COOL-LITE XTREME 70/33 is daarom zeker geschikt voor renovatie van gebouwen.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>