Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk gaat het om het verven van alle mogelijke elementen in uw huis, zoals houtwerk, muren, kozijnen, trappen, vloeren en plafonds. Naast een mooi en persoonlijk interieur, zorgt binnenschilderwerk voor bescherming tegen slijtage of vocht.

binnenschilderwerk

Enkele voorbeelden:

Binnenschilderwerk voor een mooi interieur

Met goede voorbereiding en nauwkeurige uitvoering, levert Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kwaliteit bij binnenschilderwerk. Bij binnenschilderwerk kunnen we u passend kleuradvies geven, zodat een interieur wordt gerealiseerd die volledig past bij uw wensen en de stijl van uw woning of pand. Onder onze werkzaamheden voor binnenschilderwerk vallen ook de werkzaamheden voor wandafwerking en behangwerk. Als professionele behangers kunnen we van dienst zijn met zowel het aanbrengen van zowel traditioneel behang als glasvezelbehang.

Een passende aanpak bij binnenschilderwerk

Met jarenlange ervaring in het schildersvak, voeren wij binnenschilderwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. Zowel bij nieuwbouw, onderhoud als renovatie bieden wij een passende aanpak voor een optimaal resultaat. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>