Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Buitenschilderwerk

Naast binnenschilderwerk zijn we gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk omvat al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand, zoals het verven van kozijnen, deuren, gevels, schuttingen en schuur.

buitenschilderwerk

Bescherming van uw exterieur

Wanneer het al enige jaren geleden is dat de buitenkant van uw woning of bedrijf geschilderd is, is nieuw schilderwerk belangrijk. Buitenschilderwerk is voor het behoud van het houtwerk van groot belang. Het houdt het houtwerk in de juiste conditie en zorgt bovendien voor een mooie uitstraling van uw woning of pand.

Vakmanschap voor kwaliteit buitenschilderwerk

Onze werkzaamheden voor buitenschilderwerk hangen samen met werkzaamheden voor onderhoud, wat we tevens voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen buitenschilderwerk bijwerken met grondverf, opnieuw schuren, daarna voorlakken en vervolgens afschilderen in de gewenste kleuren. Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. voert met vakmanschap het buitenschilderwerk en onderhoudswerk voor u uit. Ook zijn we werkzaam als winterschilder, waardoor wij met gebruik van kwaliteit verf ook in de winterperiode buitenschilderwerk kunnen realiseren. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>