Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Energie besparen woning

Wilt u energie besparen en uw woning energiezuiniger maken? Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kan u helpen door middel van isolatie. Zo kunnen we uw glazen, kozijnen en gevels vocht- en tochtvrij maken. Deze maatregelen dragen bij aan energiebesparing en geven uw woning een beter energie label. Dat laatste is zeer wenselijk, aangezien iedere woning een energie label toegewezen krijgt in 2015.

Makkelijk energie besparen met een duurzame woning

Bent u het niet eens met het toegewezen energie label van uw woning en wilt u deze verbeteren? U krijgt vanuit de overheid de mogelijkheid uw energie label te verbeteren door middel van duurzame maatregelen. U kunt deze maatregelen doorgeven via internet. Deze worden gecontroleerd door een expert, waarna het nieuwe energie label wordt genoteerd.

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kan u helpen bij het toepassen van duurzame maatregelen. Maatregelen die niet alleen bijdragen aan een beter energie label, maar die ook zorgen voor optimaal wooncomfort en lage energiekosten. Want een energiezuinige woning zal u doen besparen op uw energierekening. De investering in een beter energie label is dan ook één die erg rendabel is.

Schildersbedrijf Overwijk helpt u energie te besparen

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is naast schilderswerk gespecialiseerd in beglazing en gevel- en kozijnenonderhoud. Isolerende ramen, kozijnen en gevels dragen bij aan een energiezuinige woning en hier kunnen onze specialisten u dus bij helpen. Zij kunnen uw woning bijvoorbeeld voorzien van HR++glas. Ook kunnen zij uw kozijnen vervangen of restaureren en uw gevel terugbrengen in goede staat. Dit alles draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning en helpt u energie te besparen.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>