Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl
Energielabel
Keurmerken

onderhoud-nl

schilderscool

 

Energielabel

Per 1 januari 2015 is het energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van woningen. Het energielabel stimuleert woningbezitters te investeren in energiebesparing. Met deze maatregel wil het kabinet dan ook duurzame energievoorzieningen in Nederland realiseren.

Hoe gaat dit in z'n werk? U hebt begin 2015 een voorlopig energielabel aangewezen gekregen. Wilt u een beter energielabel? Dan kunt u uw woning duurzamer maken en deze maatregelen doorgeven via internet. Een expert controleert uw opgave en noteert het definitieve energielabel.

Een beter energielabel met de hulp van Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.

Dat het kabinet woningbezitters wil stimuleren is positief. Een energiezuinig huis heeft namelijk vele voordelen en is een investering met een hoog rendement. Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kan bijdragen aan een beter energielabel. Onze specialisten kunnen u adviseren over verschillende mogelijkheden voor gevel- en glasisolatie. Laat bijvoorbeeld HR++glas plaatsen voor optimale isolatie en dus een beter energielabel. Met periodiek onderhoud houdt u de isolatiewaarde van gevel en glas op peil, wat dus ook bijdraagt aan een beter energielabel.

Wilt u weten hoe de isolatie- en onderhoudsoplossingen van Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kunnen bijdragen aan een beter energielabel? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

energielogo

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>