Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Gevelreiniging

Gevels staan onder constante invloed van het weer, waardoor algen en mossen zich vasthouden aan het metselwerk. Deze vervuiling aan uw gevel kan uiteindelijk grote gevolgen hebben, zoals schade bij vorst.

Voorkom hoge kosten met kwaliteit gevelreiniging

Gevelreiniging heeft als groot voordeel dat het aanzicht van uw woning of pand sterk wordt verbeterd. Daarnaast biedt goed onderhoud en het tijdig reinigen de gevel bescherming tegen het indringen van vocht, waarmee de waarde van de woning wordt behouden. Op lange termijn kan gevelreiniging op deze manier hoge kosten bij schade voorkomen.

Gevelreiniging met hogedrukapparatuur

Wij kunnen van dienst zijn bij gevelreiniging voor particulieren en bedrijven, in de vier noordelijke provincies. Met hogedrukapparatuur reinigingen onze werknemers uw gevel van top tot teen. Voor meer informatie over gevelreiniging kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>