Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Glas isolatie Groningen

Voor een specialist in glas isolatie in Groningen gaat u naar Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. Ondanks dat wij van oorsprong een schildersbedrijf zijn, zijn we gecertificeerd glaszetter. Wij leveren hoogwaardig dubbelglas, enkelglas en glas op maat in Groningen en omstreken. Glas dat bijdraagt aan een goede isolatie.

Voor optimale glas isolatie in Groningen

Als erkend glaszetter is Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. te Groningen gespecialiseerd in isolerende beglazing. Isolerende beglazing draagt bij een een energiezuinig huis of pand en kan u dus op de lange termijn geld besparen.

Voor glas isolatie maken wij veelal gebruik van twee kwaliteitsproducten, namelijk Climaplus Ultra N glas en Ecoclear glas. Dit glas zorgt voor optimale isolatie en daarmee voor optimaal wooncomfort en energiebesparing. U houdt de warme lucht binnen en de koude lucht buiten. Maar isolerende beglazing zorgt natuurlijk ook voor geluidsisolatie. Onze medewerkers in Groningen kunnen u uitgebreid informeren over Climaplus Ultra N glas en Ecoclear glas.

Kwaliteit en service bij Overwijk Glas Isolatie te Groningen

Om de beste kwaliteit te bieden werkt Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. met ervaren specialisten. Zo beschikken onze glaszetter over alle vak- en bedrijfstechnische diploma's voor beglazingswerk. We werken niet alleen met de beste mensen, ook met het beste materiaal. Om onze kennis op peil te houden volgen we de ontwikkelingen in de markt op de voet en blijven we onszelf steeds weer verbeteren. Dit alles draagt bij aan een hoge kwaliteitswaarde. Zo zijn we aangesloten bij OnderhoudNL en zijn we erkend AF-glaszetter.

Heeft u schade aan uw glas? Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. staat 24/7 voor u klaar. Want naast kwaliteit staat ook service hoog in ons vaandel.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>