Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Glasservice

Bij Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. doen we alles voor het uiterlijk en de staat van uw woning of pand. Glasservice is daarin een wezenlijk onderdeel. U kunt onze vakmannen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor een snelle oplossing bij glasschade. Daarbij zetten we altijd een stap extra om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Allround glasservice

Onze glasservicedienst is voor particulieren, bedrijven en woningstichtingen. Glasschade aan uw woning of pand is erg vervelend en dient zo snel mogelijk te worden opgelost. Onze allround glasservice wordt gekenmerkt door:

  • reparatie of vervanging binnen 24 uur
  • reparatie van zowel enkel- en dubbelglas als isolerende beglazing
  • altijd glas op voorraad

Ook kozijnenreparatie bij glasschade

In geval van glasschade, kan het ook zijn dat uw kozijnen zijn beschadigd. Onze werknemers bieden naast vakwerk bij glaszetten ook vakwerk bij kozijnenreparatie. Zo kan de schade in één keer met alle gemak door ons worden verholpen. Moet uw ruit vervangen worden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>