Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Onderhoudswerk

Regelmatig en kwaliteit onderhoudswerk zorgt er voor dat uw woning of pand in optimale conditie blijft. Hiermee wordt de waarde van uw woning of pand behouden en het onderhoud zorgt bovendien voor een nette uitstraling.

Maatwerk bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. voert onderhoudswerk uit bij zowel particulieren als bedrijven en biedt voor iedere situatie een passende aanpak. Bij de uitvoering van onderhoudswerk kunt u denken aan:

Vakmanschap en expertise bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is aangesloten bij OnderhoudNL (voorheen FOSAG) en al jaren bekend als OnderhoudNL Schilders- en Afwerkingsbedrijf. Zo kunt u rekenen op kwaliteit bij de uitvoering van onderhoudswerk, waarmee we klanten in de vier noordelijke provincies van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>