Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Overig

Bij Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. staan het aanzicht en de levensduur van uw woning of bedrijfspand centraal. Achterstallig onderhoud kan leiden tot schade en daarmee tot onvoorziene hoge kosten. Regelmatig en vakkundig onderhoud van uw woning of pand is daarom van groot belang. Dit is de reden dat we naast schilderswerk en glaszetten ook van dienst zijn bij:

Werkzaamheden buiten

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is gespecialiseerd in houtrotreparatie / kozijnreparatie en gevelreiniging voor de buitenkant van uw woning of pand. Met passende werkwijzes en materiaal voeren we de werkzaamheden volledig naar de wensen van de klant uit.

Werkzaamheden binnen

Naast de buitenkant kunnen we ook helpen met de binnenkant van uw woning. Zo zijn onze werknemers ook vakbekwame behangers en daarbij is het mogelijk om uw behang bij ons uit te zoeken. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>