Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Haulerwijk

Een schildersbedrijf Haulerwijk nodig? Voor allerlei soorten schilderwerkzaamheden kan het slim zijn om een beroepsschilder in te huren. Dit is immers een garantie dat de werkzaamheden ook echt worden uitgevoerd naar wens. Kwaliteit is hierin bovendien ook een belangrijke factor. Wie zeker wil zijn dat het eindresultaat van goede kwaliteit is, kan dit het best door een professional laten verzorgen. Alleen al om die reden kan het een verstandige zet zijn om contact met ons op te nemen. Zo kan er direct een plan worden gemaakt.

Advies geven

Naast het doen van de werkzaamheden zelf, is het natuurlijk ook zo dat het geven van advies een belangrijke rol kan spelen. Soms kan immers beter voor een andere optie worden gekozen als het om schilderwerk gaat. Dit geeft dan een beter eindresultaat wat ook nog eens tot meer tevredenheid. Uiteindelijk is dat natuurlijk waar het om gaat. Laat dit dan ook door ons verzorgen. Wij kunnen dan bekijken wat het best gedaan kan worden om het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze ervaring speelt hier een belangrijke rol in.

Bellen of mailen

U kunt direct met ons in contact treden. Dit doet u bijvoorbeeld om advies te vragen, maar ook om direct een afspraak te kunnen maken. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door ons te bellen. Het telefoonnummer is 0594-632605. Ook kunt u ons mailen op info@schildersbedrijfoverwijk.nl. Vanuit Het Groningse Zevenhuizen kunnen wij snel voor u aan de slag gaan. Zo kan er snel worden gezorgd dat alles er weer goed en verzorgd uit gaat zien.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>