Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Leek

Een allround schildersbedrijf is dé specialist voor het verbeteren van zowel de uitstraling en de duurzaamheid van de woning, en dat is precies wat schildersbedrijf Leek is. Het vakkundige team van professionals gaat op correcte wijze te werk, zodat u kunt genieten van het beste resultaat, wat de verwachtingen ook zijn. Schildersbedrijf Leek is specialist in:

- Binnen -en buitenschilderwerken (particulier of voor bedrijven)
- Beglazingen
- Glasservice in geval van schade, 24/7
- Reparatie van houtrot, alsook renovatie
- Behangwerken
- Gevelreiniging

Ervaring als sterkste punt

Ervaring is bij het verrichten van schilderwerken essentieel, en ook daar voldoet schildersbedrijf Leek aan alle verwachtingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, schildersbedrijf Leek biedt een professionele service aan zowel bedrijven als woningstichtingen en particulieren.

Erkend bedrijf

Schildersbedrijf Leek is bij OnderhoudNL aangesloten en onderscheidt zich van andere specialisten. De garantie van OnderhoudNL verzekert dat wij beschikken over alle nodige certificaten en diploma's op het vlak van techniek en kennis, zodat u kunt genieten van een kwalitatief en duurzaam resultaat.

OnderhoudNL is de branche-vereniging bij uitstek voor alle schilders, onderhoudsbedrijven en industriële glaszetbedrijven. Factoren zoals kwaliteit, service en garantie worden dan ook hoog in het vaandel gedragen bij het verrichten van beglazingen en onderhoud. Daarbij verzekeren regelmatige controles dat die kwaliteit behouden wordt.

Dé schilderspecialist in Leek

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf dat zich ook toelegt op glaswerk en onderhoud, dan bent u bij schildersbedrijf Leek aan het juiste adres. Om gebruik te maken van onze professionele diensten, neem contact op met schildersbedrijf Leek!

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>