Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Roden voor al uw binnen- en buitenschilderwerk op maat

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte en betrouwbare schilder voor uw binnen-en buitenschilderwerk, bent u bij Schildersbedrijf Overwijk aan het juiste adres. Dit schildersbedrijf Roden en omstreken is gespecialiseerd in schilderwerk in huis, buiten, het onderhoud en diverse andere diensten zoals houtrot- en kozijnreparatie, gevelreiniging en beglazing.
Kwaliteitsschilderwerk bij Schildersbedrijf Roden en omgeving

Al ruim vijftig jaar garandeert ons bedrijf kwaliteit. Onze schilders van Overwijk V.O.F. zijn stuk voor stuk vakmensen die de diploma’s in bezit hebben om hun schildersvak goed uit te voeren. Daarnaast werken ze als erkend winterschilder; extra dienstverlening voor onze klanten. Ook zijn onze schilders van schildersbedrijf Roden gespecialiseerd in het geven van professioneel advies over het gebruik van kleuren.

Op zoek naar hét schildersbedrijf Roden?

Onze dienstverlening op het gebied van schilderen, onderhoud, beglazing, reparaties en gevelreiniging is op diverse klanten gericht. Zo heeft ons schildersbedrijf Roden deze doelgroepen:
•    Bedrijven
•    Lokale overheden
•    Woningbouwverenigingen
•    Particulieren

Service op maat bij schildersbedrijf Roden

Bij schildersbedrijf Roden kunt u als particulier of als bedrijf een onderhoudscontract afsluiten. Dit houdt in dat we in tien jaar tijd jaarlijks het schilderwerk controleren en wanneer het nodig is, werken we dat bij. U krijgt van tevoren een technisch rapport van ons, waarin staat wat de huidige staat van het schilderwerk is en welke werkzaamheden we uitvoeren de komende jaren. Wanneer de kosten hoger blijken te zijn, is dat ons risico. Voor betrouwbare en goede schilders, kunt u snel en gemakkelijk contact opnemen met schildersbedrijf Roden.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>