Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Schildersbedrijf Tolbert

Zoeken naar een schildersbedrijf in Tolbert kan wat gemakkelijker zijn door ook in de directe omgeving te kijken. In het Groningse Zevenhuizen is bijvoorbeeld Schildersbedrijf Overwijk gevestigd. Wanneer u een schilderklus heeft die volgens de hoogste kwaliteitsnormen moet worden uitgevoerd, dan is dit een goede optie. Dit kan gaan om buitenschilderwerk, maar het kan ook gaan om het schilderen binnen. In alle gevallen zijn er flink wat mogelijkheden. Het is belangrijk dat u hier tevreden over kunt zijn. Daarom is een specialist inschakelen altijd verstandig te noemen.

Het zoeken naar een schildersbedrijf in Tolbert

Om een goed schildersbedrijf in Tolbert en omgeving te vinden is het natuurlijk eerst belangrijk om het werk goed in kaart te brengen. Wanneer u met ons samenwerkt, dan maakt het echter geen verschil of het schilderen binnen of buiten moet gebeuren. Voor beide soorten werkzaamheden zijn immers specialisten beschikbaar. Er zit weliswaar wel verschil tussen de ene vorm en de andere vorm, maar in beide gevallen wordt gestreefd naar de best mogelijke resultaten. Dit is een belangrijke wetenschap om mee te wegen.

Contact met ons opnemen

Om een goede inschatting te maken van wat wij als schildersbedrijf in Tolbert voor u kunnen betekenen is het altijd verstandig om eerst de werkzaamheden op te nemen en een offerte te doen. Daarom is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Ook een e-mail naar info@schildersbedrijfoverwijk.nl is een goede optie. Bellen naar 0594-632605 is ook een mogelijkheid. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om het gehele proces in gang te zetten.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>