Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl
Binnenschilderwerk Block1
Buitenschilderwerk Block1
Onderhoudswerk Block1

Schilderwerk

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Als allround schildersbedrijf kunnen we uw volledige woning of bedrijfspand onder handen nemen, zodat het zijn waarde behoudt. Onze schilders werken voor:

  • particulieren
  • bedrijven
  • woningstichtingen
  • lokale overheden

Kwaliteit bij schilderwerk

Kwaliteit staat bij Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. al meer dan 50 jaar voorop. Onze schilders zijn allemaal in het bezit van alle benodigde vakdiploma’s en tevens zijn we werkzaam als erkende Winterschilder, wat de kwaliteit van onze dienstverlening extra benadrukt. Naast de daadwerkelijke uitvoering van schilderswerkzaamheden, kunnen we u bij de voorbereiding van schilderwerk voorzien van professioneel advies over het kleurgebruik.

Verlaagd BTW-tarief bij schilderwerk

Op 1 januari 2019 is de lage BTW-regeling van 9% van kracht voor schilder- en stukadoorwerken. Dit betekent dat wanneer uw woning ouder is dan twee jaar, u het lage BTW-tarief van 9% betaalt voor schilderwerk van uw woning. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen hier ook onder, mits deze zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Als onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL factureren wij geen 21% maar 9% BTW, wat een besparing betekent van 12% op uw rekening.

Extra service met een onderhoudscontract

Voor particulieren en bedrijven is het bij Schildersbedrijf Overwijk ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt tijdens een periode van tien jaar, jaarlijks het schilderwerk gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. De opdrachtgever krijgt van ons een technisch rapport met een overzicht van de actuele situatie en van de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet men voor een periode van tien jaar wat het onderhoudswerk gaat kosten en wanneer wat gaat gebeuren. Dit biedt tien jaar lang zekerheid. Mochten de kosten gedurende die periode toch hoger uitvallen, dan is dat risico voor ons. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>