Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Timeless Douchedeur

TIMELESS is gemaakt van helder glas PLANICLEAR, voorzien van een uiterst bestendige coating douchedeurdie door middel van het magnetronprocédé op het glas is aangebracht. Om de werking van de coating te activeren moet TIMELESS gehard worden. Harding en distributie wordt uitgevoerd door Dubrit. TIMELESS is uitsluitend voor badkamertoepassingen.

De voordelen van TIMELESS voor de badkamer:

  • Door de coating glijdt het water gemakkelijk langs het oppervlak van de douchewand waardoor kalkneerslag tot het minimum beperkt is en het glas transparant blijft.
  • Achterblijvende kalksporen zijn eenvoudig te verwijderen. Het onderhoud is daardoor zeer gemakkelijk.
  • Condensatie verdwijnt ook sneller.
  • Waterdamp droogt vlugger op dan op niet behandeld glas.
  • In tegenstelling tot handmatig aangebrachte coatings met een beperkte houdbaarheid, biedt TIMELESS 10 jaar garantie tegen corrosie.

TIMELESS is verkrijgbaar in 8mm en 10mm. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>