Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Winterschilder

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. is reeds jarenlang werkzaam als winterschildersbedrijf. Op deze manier voeren we ook in de winterperiode schilderwerk uit bij zowel kleine als grote projecten.

De voordelen van een winterschilder

Werkzaam als winterschilder, geeft onszelf als voordeel dat we het schilderwerk beter over het jaar kunnen verspreiden. Dit geeft onze klanten als voordeel dat benodigd verfwerk in de winter vaak direct kan worden uitgevoerd.

Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verf ontwikkeld, waarmee buitenschilderwerk in de winter met kwaliteit gerealiseerd kan worden. Met buitenschilderwerk in de winter, bent u in andere seizoenen vrij van schilderwerk, waardoor u met mooi weer niet aan huis gebonden bent. Met  zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk zijn wij als winterschilder u graag van dienst.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>