Beglazing
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Het zetten van glas

Beglazing

Naast binnen- en buitenschilderwerk is allround Schildersbedrijf Overwijk ook gespecialiseerd in het zetten van glas en het uitvoeren van reparaties in geval van glasschade. Voor zowel kleine als grote projecten bieden wij een passende werkwijze bij beglazing, of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten glas, zoals:

  • GlasserviceDubbele beglazing / isolatieglas, o.a. HR+ en HR++ glas
  • Enkele beglazing
  • Veiligheidsglas
  • Draadglas
  • Gefigureerd glas

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Vanaf 15 augustus 2019 is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis weer van kracht. Hiervoor is 84 miljoen euro vrijgemaakt om energiebesparing in de bestaande koopwoningen van particulieren te stimuleren. De regeling is van kracht t/m 31 december 2020, of zo lang het budget strekt. Wij zetten hier de belangrijke zaken voor u op een rij. Wanneer u als uitvoerder van de isolatiemaatregel(en) voldoet aan de volgende voorwaarden kunt u gebruik maken van de subsidie.

Beglazing

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Beglazen van een kozijn

Voorwaarden

Mogelijke maatregelen zijn:

  • Hoogrendementsglas
  • Spouwmuurisolatie
  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie
  • Vloer- en bodemisolatie

Bekijk alle informatie inzake deze regeling via de volgende link: https://glassolutions.nl/nl/subsidie-energiebesparing-eigen-huis

Enkele voorbeelden

Werken bij beglazing

Climaplus Ultra N glas

Climaplus Ultra N glas is bij Schildersbedrijf Overwijk een veelgebruikt product vanwege de verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten glas. Climaplus Ultra N glas isoleert tot 3x beter dan gewoon dubbel glas, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de binnenruimte en voor besparing op stookkosten. Daarnaast is dit soort glas zonwerend, geluidsdempend en in zekere mate zelfreinigend waardoor het glas gemakkelijk te reinigen is.

Verlaagd BTW-tarief

Laat u schilderwerk verrichten of treft u energiebesparende maatregelen voor uw huis door het laten aanbrengen van isolatiemateriaal? Dan betaalt u over deze werkzaamheden maar 9% BTW. Ook voor isolatieglas geldt maar 9% belasting.

Laag BTW tarief
Beglazing

Glasservice bij glasschade

Daarnaast biedt Schildersbedrijf Overwijk een 24 uur service in geval van glasschade. Binnen 24 uur bieden wij een passende oplossing door middel van het uitvoeren van benodigde reparaties of door middel van het plaatsen van volledig nieuwe ramen.

Nieuw bij Schildersbedrijf overwijk de COOL-LITE XTREME 70/33 beglazing

Geniet van een uitzonderlijke transparantie met deze unieke zonnewarmtewerende beglazing

COOL-LITE XTREME 70/33 wordt toegepast in woning- en utiliteitsbouw. Dankzij zijn eigenschappen is deze beglazing uitermate geschikt voor alle publieke en private gebouwen zoals bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen waar zonwering, optimaal thermisch comfort en een hoge lichttransmissie vereist zijn.

Mechanische zonwering aan de gevel die het architecturaal aanzien van het gebouw vaak bepalen, kan worden voorkomen. COOL-LITE XTREME 70/33 is daarom zeker geschikt voor renovatie van gebouwen.

Beglazen met kraan