Previous
Next

Kozijnreparatie

Bij schade of houtrot aan kozijnen en deur, kunt u ervoor kiezen een kozijn of deur zelf te repareren. Echter is dit geen gemakkelijke klus en is het eenvoudiger om de reparaties uit handen te geven. Onze werknemers beschikken over de expertise en ervaringen om kozijnen met kwaliteit te repareren.

Kozijnreparatie bij schade of houtrot

Bij kozijnreparatie maakt Schildersbedrijf Overwijk gebruik van het Repair Care-systeem, waarbij alleen het aangetaste hout deskundig wordt verwijderd en de plekken vervolgens worden opgevuld met een speciale epoxyhars. Deze hars heeft wanneer het is uitgehard, dezelfde eigenschappen als hout en is gewoon overschilderbaar. Na de reparatie ziet u dus geen enkel verschil.

Gespecialiseerd in kozijnreparatie

Aangesloten bij OnderhoudNL als Erkend Schilders- en Afwerkingsbedrijf, is Schildersbedrijf Overwijk gespecialiseerd in kozijnreparatie. Er wordt eerst nauwkeurig gekeken naar de huidige staat van uw raamkozijn of deur, om vervolgens de juiste werkwijze voor kozijnreparatie toe te passen. Wilt u meer weten?

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.