Isolerende beglazing
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Glaszetten met 2 personen

Beter isolatieglas, minder CO2

De keuze om isolatieglas te plaatsen voor een energiezuinig huis, maakt veel verschil. Met de nieuwe subsidie (SEEH) om de bestaande woningen meer energiebesparend te maken, ligt het voor de hand om meteen voor het best isolerende isolatieglas te kiezen. Houd er rekening mee dat er ook onderscheid is in isolatieglas. Helaas, ten aanzien van de isolerende waarde van dubbelglas loopt de eis die SEEH (≤ Ug 1,2 W/m2.K) stelt behoorlijk achter en is voor dubbelglas geen ambitieuze energiebesparende oplossing.

Kijk voor meer informatie op: https://glassolutions.nl/nl/beter-isolatieglas-minder-co2

Zo adviseren wij CLIMAPLUS ECLAZ ONE isolatieglas. CLIMAPLUS ECLAZ ONE isoleert bijna 20% beter dan de maximaal toegestane prestatie die het SEEH stelt. De zwarte warm-edge afstandshouder ECOTEC, zorgt er ook nog eens voor dat er bijna geen warmte van binnen naar buiten verloren gaat langs de glasranden die in het kozijn verzonken liggen. Minder warmteverlies betekent minder behoefte aan verwarming, minder energieverbruik, en daarmee voorkomen we CO2 uitstoot.

De belangrijkste voordelen

  • Zeer geschikt voor grotere ramen op de donkere noord- en oostgevels waar binnenshuis meer licht van belang is.
  • Verbeterde inval van natuurlijk licht en een hoge zontoetreding in de winter.
  • Minder elektriciteitskosten door toename van de natuurlijke lichtinval en minder gebruik van kunstlicht.
  • Minder verwarmingskosten door de geoptimaliseerde energiebalans (thermische isolatie in combinatie met gratis zonnewarmte).
  • Neutrale esthetiek met minimaal spiegeleffect.
  • Neutraal helder doorzicht (natuurgetrouw).
  • Het gebruik van ECLAZ ONE in dubbele beglazing compenseert binnen drie maanden de energie die voor de productie ervan is gebruikt.
3 ramen naast elkaar geplaatst

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Isolerende beglazing

ECLAZ ONE het nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas, haalt maximaal natuurlijk daglicht in huis!

De ECLAZ ONE is een nieuw type isolatieglas met een hoge inval van natuurlijk licht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top thermische isolatie en gratis zonne-energie. CLIMAPLUS ECLAZ ONE voldoet aan de hoogte eisen betreft energiezuinigheid en comfort. Het is zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie van energiezuinige woningen en gebouwen.

Isolerende beglazing

CLIMAPLUS ECLAZ ONE bestaat uit:

  • een buitenruit in blank floatglas, planiclear.
  • een spouw van 15mm, gevuld met het thermisch isolerend en milieuvriendelijk edelgas argon
  • een binnenruit in blank floatglas planiclear voorzien van de unieke ECLAZ ONE-coating standaard op zijde 3

Schildersbedrijf Overwijk is gespecialiseerd in diverse soorten isolerende beglazing. Veelgebruikte producten voor isolerende beglazing is Climaplus Ultra N glas en Ecoclear glas. Beide soorten beglazing zijn van hoogwaardige kwaliteit, zorgen voor optimaal wooncomfort en voor grote energiebesparing.