Onderhoudswerk

Regelmatig en kwaliteit onderhoudswerk zorgt er voor dat uw woning of pand in optimale conditie blijft. Hiermee wordt de waarde van uw woning of pand behouden en het onderhoud zorgt bovendien voor een nette uitstraling.

Maatwerk bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk voert onderhoudswerk uit bij zowel particulieren als bedrijven en biedt voor iedere situatie een passende aanpak. Bij de uitvoering van onderhoudswerk kunt u denken aan:

Vakmanschap en expertise bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk is aangesloten bij OnderhoudNL (voorheen FOSAG) en al jaren bekend als OnderhoudNL Schilders- en Afwerkingsbedrijf. Zo kunt u rekenen op kwaliteit bij de uitvoering van onderhoudswerk, waarmee we klanten in de vier noordelijke provincies van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten?

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.