Onderhoudswerk
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Plafond sauzen

Onderhoudswerk

Regelmatig en kwaliteit onderhoudswerk zorgt er voor dat uw woning of pand in optimale conditie blijft. Hiermee wordt de waarde van uw woning of pand behouden en het onderhoud zorgt bovendien voor een nette uitstraling.

Maatwerk bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk voert onderhoudswerk uit bij zowel particulieren als bedrijven en biedt voor iedere situatie een passende aanpak. Bij de uitvoering van onderhoudswerk kunt u denken aan:

Onderhoudswerk
OnderhoudNL Garantie

Vakmanschap en expertise bij onderhoudswerk

Schildersbedrijf Overwijk is aangesloten bij OnderhoudNL (voorheen FOSAG) en al jaren bekend als OnderhoudNL Schilders- en Afwerkingsbedrijf. Zo kunt u rekenen op kwaliteit bij de uitvoering van onderhoudswerk, waarmee we klanten in de vier noordelijke provincies van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten?

Meerjarig onderhoud bespaart u kosten

Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terug komt, biedt Schildersbedrijf Overwijk een meerjarenonderhoudssysteem aan. Dit is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en heeft u budgetzekerheid voor langere termijn. Bovendien bespaart het veel tijd en kosten om Schildersbedrijf Overwijk als uw aanspreekpunt te hebben. Ook komt u niet voor technische en financiële verrassingen te staan.

Onderhoudswerk