OnderhoudNL glas
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Landkaart OnderhoudNL Glas

Glaszetten

Naast erkend OnderhoudNL schilder is Schildersbedrijf Overwijk ook erkend OnderhoudNL glaszetter. Als glaszetter leveren wij kwaliteit dubbelglas, enkelglas en glas op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij van dienst zijn met glaszetten bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Enkele voorbeelden

Service bij glaszetten als OnderhoudNL bedrijf

Aangesloten bij OnderhoudNL beschikken de werknemers van Schildersbedrijf Overwijk over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s voor beglazingswerk. Passend aan de situatie wordt er benodigd glas geleverd, op zorgvuldige wijze geplaatst en dat bovendien tegen een voordelige prijs.
Gebroken glas
Glaszetten

Snelle oplossing bij glasschade

Als glaszetter bieden wij ook een glasservice in geval van glasschade. Bij schade aan ramen van uw huis of pand, is een snelle oplossing van belang. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken in geval van glasschade en wij regelen zo snel mogelijk reparatie of vervanging van uw glas.