Previous
Next

Glaszetten

Naast erkend OnderhoudNL schilder is Schildersbedrijf Overwijk ook erkend OnderhoudNL glaszetter. Als glaszetter leveren wij kwaliteit dubbelglas, enkelglas en glas op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij van dienst zijn met glaszetten bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Enkele voorbeelden

Service bij glaszetten als OnderhoudNL bedrijf

Aangesloten bij OnderhoudNL beschikken de werknemers van Schildersbedrijf Overwijk over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s voor beglazingswerk. Passend aan de situatie wordt er benodigd glas geleverd, op zorgvuldige wijze geplaatst en dat bovendien tegen een voordelige prijs.

Snelle oplossing bij glasschade

Als glaszetter bieden wij ook een glasservice in geval van glasschade. Bij schade aan ramen van uw huis of pand, is een snelle oplossing van belang. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken in geval van glasschade en wij regelen zo snel mogelijk reparatie of vervanging van uw glas.

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.