Behangen
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Behangen

Gaat u verhuizen of is uw interieur aan vervanging toe? Dan kunnen wij helpen met het behangen van uw woning. Of het nu gaat om traditioneel behang, glasvliesbehang, fotobehang of vinyl behang, bij zowel kleine als grote projecten wordt behangwerk met grote nauwkeurigheid uitgevoerd.

Uw specialist in behangen

Glasvliesbehangen is vaak een grote en tijdrovende klus. Het uitbesteden van deze klus kan veel tijd schelen en zorgt bovendien voor groot gemak. Naast behangen kunnen we u van dienst zijn met passend kleuradvies voor een optimale sfeer en uitstraling van uw woning of bedrijf. Met jarenlang ervaring en expertise in behangen, kunnen wij diverse soorten behang en wandbekleding verzorgen bij particulieren en bedrijven. Daarbij garanderen we een optimaal resultaat door vakmanschap.

Nieuw! Bij ons in de collectie!

Veelgebruikt product bij behangen is glasvliesbehang

Glasvliesbehang is verkrijgbaar in diverse structuren en heeft van zichzelf een nette, warme uitstraling. De basiskleur is neutraal en maar u kunt het behang eenvoudig beschilderen met latexverf. Glasvliesbehang is sterk behang en de structuur maakt het behang geschikt voor het versterken van een oudere, beschadigde muur. Beschadigingen worden met glasvliesbehang onzichtbaar gemaakt en de kans op nieuwe scheuren wordt aanzienlijk verkleind.

Behangen van een muur