Houtrot

Houtrot veroorzaakt schade aan hout en is een veelvoorkomend probleem, vooral bij oudere huizen. Vaak zijn kozijnen en gevelpanelen gevoelig voor houtrot, wat wordt veroorzaakt door vocht en schimmels. Afhankelijk van het materiaal kan houtrot snel of minder snel ontstaan.

Voorkomen of verhelpen van houtrot bij uw woning of pand

Met goed schilderwerk wordt houtrot veelal voorkomen. Wanneer er echter al sprake ishoutrot van houtrot bij uw huis of pand, kan Schildersbedrijf Overwijk van dienst zijn met houtrotreparatie. Wij beschikken over diverse reparatiemethoden waarmee wij uw huis of pand weer in nieuwstaat terug kunnen brengen. Het uitvoeren van houtrotreparatie is eenvoudiger, goedkoper en milieuvriendelijker dan het geheel vervangen van de kozijnen.

Maatwerk bij houtrot

Soms is bij grotere problemen reparatie van houtrot niet altijd mogelijk. Wanneer houtrot niet meer te repareren is, wordt het hout gedeeltelijk of geheel vervangen. Voor iedere situatie van houtrot bieden wij een zorgvuldige aanpak voor de juiste oplossing bij houtrot. Heeft u nog vragen?

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.