Previous
Next

Overige werkzaamheden

Bij Schildersbedrijf Overwijk staan het aanzicht en de levensduur van uw woning of bedrijfspand centraal. Achterstallig onderhoud kan leiden tot schade en daarmee tot onvoorziene hoge kosten. Regelmatig en vakkundig onderhoud van uw woning of pand is daarom van groot belang. Dit is de reden dat we naast schilderswerk en glaszetten ook van dienst zijn bij:

Werkzaamheden buiten

Schildersbedrijf Overwijk is gespecialiseerd in houtrotreparatie / kozijnreparatie en gevelreiniging voor de buitenkant van uw woning of pand. Met passende werkwijzes en materiaal voeren we de werkzaamheden volledig naar de wensen van de klant uit.

Werkzaamheden binnen

Naast de buitenkant kunnen we ook helpen met de binnenkant van uw woning. Zo zijn onze werknemers ook vakbekwame behangers en daarbij is het mogelijk om uw behang bij ons uit te zoeken. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.