Overig
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Overige werkzaamheden

Bij Schildersbedrijf Overwijk staan het aanzicht en de levensduur van uw woning of bedrijfspand centraal. Achterstallig onderhoud kan leiden tot schade en daarmee tot onvoorziene hoge kosten. Regelmatig en vakkundig onderhoud van uw woning of pand is daarom van groot belang. Dit is de reden dat we naast schilderswerk en glaszetten ook van dienst zijn bij:

Werkzaamheden buiten

Schildersbedrijf Overwijk is gespecialiseerd in houtrotreparatie / kozijnreparatie en gevelreiniging voor de buitenkant van uw woning of pand. Met passende werkwijzes en materiaal voeren we de werkzaamheden volledig naar de wensen van de klant uit.

Werkzaamheden binnen

Naast de buitenkant kunnen we ook helpen met de binnenkant van uw woning. Zo zijn onze werknemers ook vakbekwame behangers en daarbij is het mogelijk om uw behang bij ons uit te zoeken. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.