Previous slide
Next slide

Schilderwerk

Schildersbedrijf Overwijk is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Als allround schildersbedrijf kunnen we uw volledige woning of bedrijfspand onder handen nemen, zodat het zijn waarde behoudt. Onze schilders werken voor:

  • particulieren
  • bedrijven
  • woningstichtingen
  • lokale overheden
  • zorginstellingen

Kwaliteit bij schilderwerk

Kwaliteit staat bij Schildersbedrijf Overwijk al vanaf 1928 voorop. Klaas, de huidige eigenaar, is de 4e persoon die het schilderbedrijf runt en heeft persoonlijk al 35 jaar ervaring als schilder. Onze schilders zijn allemaal in het bezit van alle benodigde vakdiploma’s en tevens zijn we werkzaam als erkende Winterschilder, wat de kwaliteit van onze dienstverlening extra benadrukt. Naast de daadwerkelijke uitvoering van schilderswerkzaamheden, kunnen we u bij de voorbereiding van schilderwerk voorzien van professioneel advies over het kleurgebruik.

Verlaagd BTW-tarief bij schilderwerk

Op 1 januari 2019 is de lage BTW-regeling van 9% van kracht voor schilder- en stukadoorwerken. Dit betekent dat wanneer uw woning ouder is dan twee jaar, u het lage BTW-tarief van 9% betaalt voor schilderwerk van uw woning. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen hier ook onder, mits deze zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Als onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL factureren wij geen 21% maar 9% BTW, wat een besparing betekent van 12% op uw rekening.

Extra service met een onderhoudscontract

Voor particulieren en bedrijven is het bij Schildersbedrijf Overwijk ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt tijdens een periode van tien jaar, jaarlijks het schilderwerk gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. De opdrachtgever krijgt van ons een technisch rapport met een overzicht van de actuele situatie en van de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet men voor een periode van tien jaar wat het onderhoudswerk gaat kosten en wanneer wat gaat gebeuren. Dit biedt tien jaar lang zekerheid. Mochten de kosten gedurende die periode toch hoger uitvallen, dan is dat risico voor ons. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.