Buitenschilderwerk

Naast binnenschilderwerk zijn we gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk omvat al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand, zoals het verven van kozijnen, deuren, gevels, schuttingen en schuur.

Enkele voorbeelden

Bescherming van uw exterieur

Wanneer het al enige jaren geleden is dat de buitenkant van uw woning of bedrijf geschilderd is, is nieuw schilderwerk belangrijk. Buitenschilderwerk is voor het behoud van het houtwerk van groot belang. Het houdt het houtwerk in de juiste conditie en zorgt bovendien voor een mooie uitstraling van uw woning of pand.

Vakmanschap voor kwaliteit buitenschilderwerk

Onze werkzaamheden voor buitenschilderwerk hangen samen met werkzaamheden voor onderhoud, wat we tevens voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen buitenschilderwerk bijwerken met grondverf, opnieuw schuren, daarna voorlakken en vervolgens afschilderen in de gewenste kleuren. Schildersbedrijf Overwijk voert met vakmanschap het buitenschilderwerk en onderhoudswerk voor u uit. Ook zijn we werkzaam als winterschilder, waardoor wij met gebruik van kwaliteit verf ook in de winterperiode buitenschilderwerk kunnen realiseren. Meer informatie?