Climaplus dubbelglas
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Kies voor Climaplus dubbelglas in uw woning

Verbeter de isolatie van uw woning door voor Climaplus dubbelglas te kiezen. Nog steeds wordt er in woningen gebruik gemaakt van goedkoop dubbelglas, met alle gevolgen van dien. Maandelijks verbruikt u onnodig veel energie voor het verwarmen van ruimtes in uw woning. Door de isolatie in huis te verbeteren vermindert u uw energieverbruik, waarmee u maandelijks geld overhoudt. Schildersbedrijf Overwijk helpt u graag bij het plaatsen van Climaplus dubbelglas. Heeft u dit type glas al eens overwogen?

Voordelen van Climaplus dubbelglas in huis

Niet alleen zorgt Climaplus dubbelglas voor het terugdringen van uw energieverbruik. Dit type glas komt ook pas bij het koel houden van uw woning de zomer. De isolerende werking voorkomt dat de warmte uw woning binnenkomt. Op deze manier is het lekker koel, als het buiten richting de dertig graden Celsius gaat! Zo profiteert u zowel in de winter, als in de zomer van de voordelen die Climaplus dubbelglas u biedt. We adviseren u graag over de verdere voordelen van dit type glas.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Advies over Climaplus dubbelglas

Wilt u meer weten over het nut en de voordelen van Climaplus dubbelglas? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Mocht u na ons advies ook over willen stappen op dit type glas, dan helpen we u bij de montage hiervan. Het plaatsen van glas is over het algemeen geen eenvoudige klus. Het is belangrijk om schade aan het kozijn te voorkomen. Evenals dat kieren tussen de ruit en het kozijn vermeden moeten worden. Door op onze professionals te rekenen, verzekert u zich van een professionele uitvoering.