COOL-LITE XTREME glas
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Mogelijkheden van COOL-LITE XTREME glas

Heeft u al eens overwogen om voor COOL-LITE XTREME glas in huis te kiezen? Niet alleen binnen woningen komt deze glassoort van pas. Ook binnen de utiliteitsbouw kiest men steeds vaker voor deze beglazing. Schildersbedrijf Overwijk helpt u graag bij het plaatsen van COOL-LITE XTREME glas. Aan het gebruik van dit type glas zitten verschillende voordelen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een sterke stijging in de temperatuur binnen uw woning zomers? Door voor COOL-LITE XTREME glas te kiezen voorkomt u dit voortaan. Daarbij kan dit type beglazing de isolatiewaarde van uw woning verbeteren.

Voordelen van COOL-LITE XTREME glas

Een van de voornaamste voordelen van COOL-LITE XTREME glas werd reeds beschreven: het houdt uw woning koeler in de zomermaanden. Deze beglazing is voorzien van een zonwerende coating, waardoor de warmte buiten uw woning blijft op warme zomerdagen. In de winter profiteert u van het feit, dat het glas de warmte beter vast weet te houden dan verschillende andere soorten ruiten. Op deze manier neemt uw energieverbruik af, waarmee u jaarlijks geld overhoudt. Eerder werd al toegelicht dat COOL-LITE XTREME glas niet alleen interessant is voor particuliere woningen. Ook in ziekenhuizen, kantoorpanden en scholen komt dit type beglazing goed van pas.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Persoonlijk advies over COOL-LITE XTREME glas

Wilt u meer weten over de voordelen van COOL-LITE XTREME glas? Of wilt u een offerte op laten stellen om dit type beglazing in uw eigen woning te laten plaatsen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze vakmensen adviseren u graag persoonlijk over de manier waarop u dit type glas in uw pand kunt gebruiken.