COOL-LITE XTREME glas

Mogelijkheden van COOL-LITE XTREME glas

Heeft u al eens overwogen om voor COOL-LITE XTREME glas in huis te kiezen? Niet alleen binnen woningen komt deze glassoort van pas. Ook binnen de utiliteitsbouw kiest men steeds vaker voor deze beglazing. Schildersbedrijf Overwijk helpt u graag bij het plaatsen van COOL-LITE XTREME glas. Aan het gebruik van dit type glas zitten verschillende voordelen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een sterke stijging in de temperatuur binnen uw woning zomers? Door voor COOL-LITE XTREME glas te kiezen voorkomt u dit voortaan. Daarbij kan dit type beglazing de isolatiewaarde van uw woning verbeteren.

Voordelen van COOL-LITE XTREME glas

Een van de voornaamste voordelen van COOL-LITE XTREME glas werd reeds beschreven: het houdt uw woning koeler in de zomermaanden. Deze beglazing is voorzien van een zonwerende coating, waardoor de warmte buiten uw woning blijft op warme zomerdagen. In de winter profiteert u van het feit, dat het glas de warmte beter vast weet te houden dan verschillende andere soorten ruiten. Op deze manier neemt uw energieverbruik af, waarmee u jaarlijks geld overhoudt. Eerder werd al toegelicht dat COOL-LITE XTREME glas niet alleen interessant is voor particuliere woningen. Ook in ziekenhuizen, kantoorpanden en scholen komt dit type beglazing goed van pas.

Persoonlijk advies over COOL-LITE XTREME glas

Wilt u meer weten over de voordelen van COOL-LITE XTREME glas? Of wilt u een offerte op laten stellen om dit type beglazing in uw eigen woning te laten plaatsen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze vakmensen adviseren u graag persoonlijk over de manier waarop u dit type glas in uw pand kunt gebruiken.

Beste bezoeker van onze website,

Graag willen wij u zo goed mogelijk bedienen en de kwaliteit leveren waar u recht op heeft. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd bent. Ook in onze branche is er een tekort aan personeel, hebben wij soms te maken met lange levertijden van materialen en is ons werk weersafhankelijk. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij uw opdracht kunnen inplannen. Dit is geen onwil want wij willen u uiteraard zo goed als kan bedienen.

Wij hopen op uw begrip.