Energielabel Groningen
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Energie label Groningen

Per 1 januari 2015 krijgt iedere woning in Nederland, en dus ook in Groningen, een voorlopig energie label toegewezen. Deze kunt u verbeteren door te investeren in energiebesparing. Met deze maatregel wil het kabinet dan ook duurzame energievoorzieningen in Nederland realiseren. Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. nabij Groningen kan u helpen met verschillende mogelijkheden voor gevel- en glasisolatie.

Een goed energie label voor comfortabel wonen in Groningen

Zoals gezegd krijgt iedereen een voorlopig energie label aangewezen per 1 januari 2015. Wilt u uw energie label verbeteren? Dit is zeker mogelijk. U kunt uw woning duurzamer maken en deze maatregelen doorgeven via internet. Een expert controleert uw opgave en noteert het definitieve energielabel.

Een energiezuinige woning is niet alleen gunstig voor het energie label, maar ook voor uw wooncomfort en energiekosten. Wij vinden het dan ook zeker niet verkeerd dat het kabinet woningbezitters stimuleert te investeren in een beter energie label.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Overwijk te Groningen helpt u aan een beter energie label

Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. kan als specialist in onder andere beglazing en gevel- en kozijnenonderhoud bijdragen aan een betere isolatie van uw woning in Groningen. Een goed geïsoleerd huis is een energiezuinig huis, een huis met een goed energie label.

Zo kan Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. HR++glas plaatsen. Dit glas is optimaal geïsoleerd. Tevens kunnen onze specialisten de kozijnen vervangen of restaureren. Tot slot helpt periodiek onderhoud een hoge isolatiewaarde van gevels, kozijnen en glazen behouden. Deze oplossingen dragen bij aan een energiezuinig huis en dus een beter energie label.