Gevelreiniging Leek
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Professionele gevelreiniging in Leek uit laten voeren

De gevel van uw woning krijgt het door het jaar heen zwaar te verduren. Neerslag, een lange periode van droogte, zon en schaduw maken dat de gevel zal verkleuren. Deze verkleuring is vaak het gevolg van algen en mossen die zich aan de buitenmuur van uw woning hechten. Wist u dat deze aanslag schadelijk kan zijn voor het metselwerk? De wortels van deze mossen zetten uit op het moment dat het begint te vriezen. Dit kan leiden tot kleine scheurtjes in het metselwerk. Laat een professionele gevelreiniging in Leek uitvoeren om uw gevel z’n oorspronkelijke kleur terug te geven.

Gevelreiniging in Leek bespaart u kosten

Door regelmatig een gevelreiniging in Leek uit te laten voeren voorkomt u hoge kosten. Het herstel van de schade ten gevolge van de aanslag op uw gevel is immers veel duurder, dan het reinigen en opnieuw laten impregneren van de gevel. Het impregneren is zeker bij een poreuze buitenmuur een absolute must. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat een deel van het vocht van buiten in de muur trekt en vervolgens aan de binnenzijde hiervan zichtbaar wordt. Het herstel van een dergelijke vochtschade duurt erg lang.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Advies over een gevelreiniging in Leek

Bent u benieuwd of het uitvoeren van een gevelreiniging in Leek ook voor uw woning verstandig is? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de diensten die we u aanbieden. Samen zoeken we naar de juiste frequentie om uw gevel schoon te houden. Niet alleen om schade te voorkomen, maar ook om uw woning z’n authentieke uitstraling te laten behouden.