Isolerende beglazing laten zetten
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Isolerende beglazing laten zetten in uw woning

Heeft u al eens overwogen om isolerende beglazing te laten zetten in uw woning? Door voor het laten zetten van deze ruiten te kiezen, zal uw energieverbruik sterk afnemen. In het bijzonder wanneer uw beglazing momenteel een relatief lage isolatiewaarde heeft. Schildersbedrijf Overwijk helpt u graag bij de montage van deze ruiten. Samen met u bekijken we welk type glas het beste bij uw woning past. Wanneer u instemt met de door ons voorgestelde ruiten, zullen we deze voor u plaatsen. Het is belangrijk om dit aan een professional over te laten. Zo voorkomt u onder meer schade aan uw kozijnen. Evenals dat tocht wordt tegengegaan.

Voordelen van isolerende beglazing laten zetten

Isolerende beglazing laten zetten is interessant om de coating, die op deze ruiten is aangebracht. De coating maakt dat een groot deel van de warmte wordt teruggekaatst, wanneer dit uw woning via de ruiten probeert te verlaten. Op deze manier ontsnapt er minder warmte, waardoor uw energieverbruik afneemt. Ook in de zomer kan isolerende beglazing laten zetten voordelen opleveren. Het zorgt dat de warmte buiten uw woning blijft, waardoor het in huis lekker koel is! Een fijn idee voor de warme zomerdagen.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Advies over isolerende beglazing laten zetten

Wilt u isolerende beglazing laten zetten in uw woning, maar twijfelt u nog over het juiste type ruit? Schildersbedrijf Overwijk voorziet u graag van persoonlijk advies. De ervaring die wij hebben in het plaatsen van nieuwe ruiten maakt dat we u altijd een overzicht kunnen bieden van mogelijkheden die u heeft. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen! Bespaart u straks ook op de energiekosten met isolerende beglazing?