Schildersbedrijf Drenthe
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk muur

Schildersbedrijf Overwijk: uw partner voor vakmanschap in Drenthe

Op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Drenthe dat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel draagt? Zoek niet verder. Schildersbedrijf Overwijk staat al meer dan 50 jaar bekend als dé expert op het gebied van schilderwerk in de regio. Met een passie voor precisie en oog voor detail, brengen onze ervaren schilders kleur en leven in elke ruimte waar zij hun penseel op zetten.

Vakmanschap op maat voor elk project

Bij Schildersbedrijf Overwijk begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Of u nu een kleinere renovatie of een grootschalige nieuwbouw plant, wij bieden vakmanschap op maat voor elk project. Ons team van deskundige schilders werkt met u samen om uw visie te realiseren en uw verwachtingen te overtreffen. Van binnen- tot buitenschilderwerk, wij leveren altijd een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Glasservice

Toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid

Als toonaangevend schildersbedrijf in Drenthe zijn we trots op onze reputatie van uitmuntendheid en klanttevredenheid. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardig schilderwerk af te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden van begin tot eind. Door gebruik te maken van de beste materialen en technieken, en regelmatige kwaliteitscontroles uit te voeren, garanderen we een duurzaam en prachtig resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Maak van uw huis een meesterwerk met Schildersbedrijf Overwijk

Of u nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor uw interieur of uw exterieur een opknapbeurt wilt geven, Schildersbedrijf Overwijk staat voor u klaar in Drenthe. Laat onze ervaren schilders uw huis transformeren tot een waar meesterwerk van kleur en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen met ons vakmanschap en expertise.

Voor vakmanschap dat spreekt, kiest u Schildersbedrijf Overwijk. Neem nu contact met ons op voor uw schildersproject in Drenthe.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte

Verlaagd BTW-tarief bij schilderwerk

Op 1 januari 2019 is de lage BTW-regeling van 9% van kracht voor schilder- en stukadoorwerken. Dit betekent dat wanneer uw woning ouder is dan twee jaar, u het lage BTW-tarief van 9% betaalt voor schilderwerk van uw woning. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen hier ook onder, mits deze zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Als onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL factureren wij geen 21% maar 9% BTW, wat een besparing betekent van 12% op uw rekening.

Extra service met een onderhoudscontract

Voor particulieren en bedrijven is het bij Schildersbedrijf Overwijk ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt tijdens een periode van tien jaar, jaarlijks het schilderwerk gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. De opdrachtgever krijgt van ons een technisch rapport met een overzicht van de actuele situatie en van de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet men voor een periode van tien jaar wat het onderhoudswerk gaat kosten en wanneer wat gaat gebeuren. Dit biedt tien jaar lang zekerheid. Mochten de kosten gedurende die periode toch hoger uitvallen, dan is dat risico voor ons. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Schilderwerkzaamheden op dak