Schildersbedrijf Leek
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Leek

Een allround schildersbedrijf is dé specialist voor het verbeteren van zowel de uitstraling en de duurzaamheid van de woning, en dat is precies wat schildersbedrijf Leek is. Het vakkundige team van professionals gaat op correcte wijze te werk, zodat u kunt genieten van het beste resultaat, wat de verwachtingen ook zijn. Schildersbedrijf Leek is specialist in:

Binnen -en buitenschilderwerken (particulier of voor bedrijven)
Beglazingen
Glasservice in geval van schade, 24/7
– Reparatie van houtrot, alsook renovatie
Behangwerken
Gevelreiniging

Ervaring als sterkste punt

Ervaring is bij het verrichten van schilderwerken essentieel, en ook daar voldoet schildersbedrijf Leek aan alle verwachtingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, schildersbedrijf Leek biedt een professionele service aan zowel bedrijven als woningstichtingen en particulieren.

Binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

OnderhoudNL Partner

Erkend bedrijf

Schildersbedrijf Leek is bij OnderhoudNL aangesloten en onderscheidt zich van andere specialisten. De garantie van OnderhoudNL verzekert dat wij beschikken over alle nodige certificaten en diploma’s op het vlak van techniek en kennis, zodat u kunt genieten van een kwalitatief en duurzaam resultaat.

OnderhoudNL is de branche-vereniging bij uitstek voor alle schilders, onderhoudsbedrijven en industriële glaszetbedrijven. Factoren zoals kwaliteit, service en garantie worden dan ook hoog in het vaandel gedragen bij het verrichten van beglazingen en onderhoud. Daarbij verzekeren regelmatige controles dat die kwaliteit behouden wordt.

Dé schilderspecialist in Leek

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf dat zich ook toelegt op glaswerk en onderhoud, dan bent u bij schildersbedrijf Leek aan het juiste adres. Om gebruik te maken van onze professionele diensten, neem contact op met schildersbedrijf Leek!

Binnenschilderwerk