Schildersbedrijf Nuis
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk muur

Professioneel schildersbedrijf bij Nuis

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schildersbedrijf bij Nuis? Schildersbedrijf Overwijk helpt u graag verder bij het onderhouden van uw houten kozijnen, het renoveren van uw wanden en bijvoorbeeld het verven van uw deuren. Niet alleen voor klassiek schilderwerk kunt u bij ons terecht. Zo helpen we u ook graag bij het vervangen van uw bestaande beglazing. Op deze manier verbetert u de isolatiewaarde van uw woning, wat een positieve invloed heeft op het energielabel en -verbruik ervan. Zeker voor oudere woningen loont het om de bestaande beglazing te vervangen. Het lagere energieverbruik maakt dat u een dergelijke investering relatief snel terug zal verdienen.

Schildersbedrijf bij Nuis voor binnen- en buitenschilderwerk

U kunt zowel voor binnen-, als buitenschilderwerk op de vakmensen van ons schildersbedrijf bij Nuis rekenen. We starten hierbij met een inventarisatie van uw wensen en de staat van het bestaande schilderwerk. Neem bijvoorbeeld houten kozijnen aan de buitenzijde van uw woning. Op het moment dat het schilderwerk af begint te bladderen, moet dit op korte termijn vervangen worden. Het schilderwerk vormt een beschermende laag over het hout; zou u dit niet vervangen, dan is het risico op onder meer houtrot groot. Mocht bij de inventarisatie van de huidige staat van het schilderwerk blijken dat het hout reeds is aangetast, dan kunnen we dit voor u herstellen.

binnenschilderwerk

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Advies van ons schildersbedrijf bij Nuis

Niet alleen voor de uitvoering van schilderwerk kunt u op ons schildersbedrijf bij Nuis rekenen. Vooraf voorzien we u graag van persoonlijk advies op basis van de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan in ons werk. Samen met u bekijken we hoe we uw schilderwerk op de beste wijze aan kunnen pakken voor een kwalitatief goed eindresultaat, naadloos aansluitend op uw wensen.

Schilderwerkzaamheden op dak