Schilderwerk Leek
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk muur

Uw betrouwbare schilder in Leek

Welkom bij Schildersbedrijf Overwijk, uw eerste keuze voor professioneel schilderwerk in de regio Leek. Met meer dan een halve eeuw ervaring, zijn wij een allround schildersbedrijf dat zich richt op de esthetiek en duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand.

Ons deskundige team is gespecialiseerd in een breed scala aan schilderdiensten, van nieuwbouwprojecten tot renovatie en regulier onderhoud. We bedienen zowel particuliere klanten als zakelijke relaties en werken samen met woningstichtingen, steeds met een focus op het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Ervaren en deskundig team

Schildersbedrijf Overwijk heeft zich gedurende de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een vooraanstaand schildersbedrijf in de regio. Onze ervaring strekt zich uit over diverse projecten, waaronder nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerken. Onze vakmensen zijn niet alleen bedreven in traditionele schildertechnieken, maar zijn ook op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de branche.

Als lid van de gerenommeerde branchevereniging OnderhoudNL en als erkend leerbedrijf, staan we garant voor onze kwaliteit en expertise. Wij begrijpen dat uitstekend schilderwerk niet alleen de uitstraling van uw pand verbetert, maar ook een cruciale rol speelt in de bescherming en instandhouding ervan.

Behangen van een muur

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Schilderwerkzaamheden op dak

Extra service met een onderhoudscontract

Voor particulieren en bedrijven is het bij Schildersbedrijf Overwijk ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt tijdens een periode van tien jaar, jaarlijks het schilderwerk gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. De opdrachtgever krijgt van ons een technisch rapport met een overzicht van de actuele situatie en van de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet men voor een periode van tien jaar wat het onderhoudswerk gaat kosten en wanneer wat gaat gebeuren. Dit biedt tien jaar lang zekerheid. Mochten de kosten gedurende die periode toch hoger uitvallen, dan is dat risico voor ons. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.