Spiegels
Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte.

Desire spiegel met led verlichting

DESIRE is een fusie van technologie en design: het door GLASSOLUTIONS ontwikkelde eerste assortiment van LED verlichte spiegels is een echte “tour de force” in deze sector.

De spiegel is gerealiseerd in nauwe samenwerking met architect en designer, Fabrice Knoll, een hotel en spa specialist. Deze nieuwe generatie van verlichte spiegels transformeert kamers in een rustige, relaxerende en comfortabele ruimte met respect voor duurzame ontwikkeling.

De DESIRE spiegel is geschikt voor interieurtoepassingen in bijvoorbeeld hotels, woningen en kantoren. De spiegel is ook toe te passen in badkamers.

Voor meer informatie over de DESIRE spiegel verwijzen wij u graag naar uw contactpersoon bij GLASSOLUTIONS of download de brochure op onze website.

MIRALITE NATURA

MIRALITE NATURA is een spiegel met een warme tint die het groenige uitzicht van het glas compenseert. MIRALITE NATURA geeft dus een betere weerspiegeling van de realiteit vergeleken met een traditionele spiegel, een meer natuurgetrouwe spiegeling.