Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Glas isolatie Leek

Het is belangrijk dat iedereen zuinig omspringt met energie. Het kost veel om energie op te wekken en daarom is het belangrijk dat iedereen zich ervan bewust is dat verspilling moet worden voorkomen. Door gebruik te maken van glas isolatie in Leek en omgeving draagt u hier een duidelijk steentje aan bij. En dat niet alleen, u verhoogt ook nog eens het wooncomfort in uw woning. Door te kiezen voor glas isolatie zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken om toch dezelfde comfortabele warmte in huis te realiseren. 

Kies voor duurzame glas isolatie in Leek en omgeving

Als u ervan verzekerd wilt zijn dat uw wooncomfort is gewaarborgd dan kiest u voor glas isolatie in uw woning in Leek of omgeving. Schildersbedrijf Overwijk levert en plaatst isolatieglas voor zowel een groot bouwproject als een individuele woning. Als u een groot project heeft dan overleggen wij graag met u over de planning zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij andere bedrijven die ongetwijfeld ook druk aan het werk zijn op de bouwplaats. Door goed te plannen is de kans het grootst dat de streefdatum voor oplevering wordt gehaald. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor glas isolatie

Heeft u een nieuwbouwproject of overweegt u de vervanging van het glaswerk door duurzaam en comfortabel isolatieglas? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Overwijk in Zevenhuizen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 - 63 26 05. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres info@schildersbedrijfoverwijk.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.

 

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>