Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Glaszetten

Naast erkend AF-schilder is Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. ook erkend AF-glaszetter. Als glaszetter leveren wij kwaliteit dubbelglas, enkelglas en glas op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij van dienst zijn met glaszetten bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Service bij glaszetten als OnderhoudNL bedrijf

Aangesloten bij OnderhoudNL beschikken de werknemers van Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. over alle vak- en bedrijfstechnische diploma's voor beglazingswerk. Passend aan de situatie wordt er benodigd glas geleverd, op zorgvuldige wijze geplaatst en dat bovendien tegen een voordelige prijs.

Snelle oplossing bij glasschade

Als glaszetter bieden wij ook een glasservice in geval van glasschade. Bij schade aan ramen van uw huis of pand, is een snelle oplossing van belang. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken in geval van glasschade en wij regelen zo snel mogelijk reparatie of vervanging van uw glas.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>