Schildersbedrijf Overwijk V.O.F.
Kerkhoflaan 2
9354 BB ZEVENHUIZEN GN
0594-632605 | 0594-631408
info@schildersbedrijfoverwijk.nl

Houtrot

Houtrot veroorzaakt schade aan hout en is een veelvoorkomend probleem, vooral bij oudere huizen. Vaak zijn kozijnen en gevelpanelen gevoelig voor houtrot, wat wordt veroorzaakt door vocht en schimmels. Afhankelijk van het materiaal kan houtrot snel of minder snel ontstaan.

Voorkomen of verhelpen van houtrot bij uw woning of pand

Met goed schilderwerk wordt houtrot veelal voorkomen. Wanneer er echter al sprake ishoutrot van houtrot bij uw huis of pand, kan Schildersbedrijf Overwijk V.O.F. van dienst zijn met houtrotreparatie. Wij beschikken over diverse reparatiemethoden waarmee wij uw huis of pand weer in nieuwstaat terug kunnen brengen. Het uitvoeren van houtrotreparatie is eenvoudiger, goedkoper en milieuvriendelijker dan het geheel vervangen van de kozijnen.

Maatwerk bij houtrot

Soms is bij grotere problemen reparatie van houtrot niet altijd mogelijk. Wanneer houtrot niet meer te repareren is, wordt het hout gedeeltelijk of geheel vervangen. Voor iedere situatie van houtrot bieden wij een zorgvuldige aanpak voor de juiste oplossing bij houtrot. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.

Nieuws

magnetisch-gelakt-glas

Nu bij ons verkrijgbaar: Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand De basis van de magnetische markerboard is een glaspaneel van 4,8 mm of 6,8 mm dik. Ideaal om foto's met een magneet op de wand te plakken en om op de wand te schrijven terwijl het paneel tegelijkertijd een decoratief element van het interieur is. De magnetische markerboard kan volledig op maat worden gemaakt. Het is ook mogelijk om het glas te bedrukken door middel van een speciale digitale printtechniek. Voor meer informatie neem kontakt op met: 0594-632605 of via: info@schildersbedrijfoverwijk.nl

buitenschilderwerk

Stichting AF-erkennings-
regeling heeft onze erkenning verlengd tot 28 september 2019!

certificaat


Voorbeelden
afgeronde projecten
Klik hier >>